Rezervacije: +385 1 2040 840
e-mail: hotel@zovko.com
Slavonska avenija 59, 10000 Zagreb

 

Catering


Zovko catering team je dio obitelji Zovko hoteli u čijem su sastavu hotel Zovko-Zagreb i hotel Zovko-Slavonski brod. Zovko catering team specijaliziran je za sve vrste događanja kao što su organizacija domjenaka, banketa, vjenčanja i svih drugih poslovnih i prigodnih svečanosti.

Vrhunska priprema i poslužene delicije dodatno će ukrasiti  svako događanje i ostaviti dojam na uzvanike. Za uspjeh svakog događaja, neovisno o broju i profilu gostiju, izbor hrane sigurno je najvažniji.Možemo Vam ponuditi našu provjerenu kuhinju i organizirati elegantne ili neformalne svečanosti bilo koje vrste. Prepustite nam s povjerenjem organizaciju Vaših svečanosti, jer Vaše će želje uz naše vrhunske kuhare i konobare učiniti događaj nezaboravnim.

Osim naših tradicionalnih menija, nudimo i veliki izbor jela prilagođenih individualnim željama i mogućnostima, prema nekim od slijedećih kriterija: broj gostiju,vremenu, datum i trajanju događanja ,vrsti proslave i profil uzvanika,planiranom budgetu…

Obilježavanje važnog događaja zahtijeva donošenje mnogo važnih odluka. Kako biste što više uživali u događaju, možemo Vam pomoći pri odabiru i dogovaranju prostora za određeno događanje. Prema Vašim zahtjevima i mogućnostima, predložiti ćemo Vam onaj koji je površinom i stilom najprikladniji,bilo da se radi o zatvorenom ili  otvorenom prostoru.

Detalje možete dogovoriti s našim eventmanagerima.